De voordelen van kunststof kozijnen

postpic

We willen allemaal zo nu en dan weleens wat veranderen aan onze woning. De reden? Verduurzaming, lagere maandlasten en / of meer wooncomfort. Bij kunststof kozijnen gaan die redenen vaak gepaard met elkaar. Bent u zich aan het oriënteren of het wat voor uw woning is? Dan bent u vast benieuwd naar de voordelen van kunststof kozijnen. Wij vinden het belangrijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Een leven lang genieten van de juiste keuze

Bij kunststof kozijnen zoekt u vast naar uitstekende kwaliteit, mooi design, lange levensduur, goede isolatie en duurzaam materiaal. Hoewel dat redelijk wat vereisten zijn, is het niet zo gek dat u dat zoekt. Maar welk type kozijn kunt u dan het beste kiezen? Misschien twijfel u nog tussen houten of kunststof kozijnen als het gaat om deze eigenschappen. We geven toe dat beiden zo hun voor- en nadelen hebben.

Wat kunststof kozijnen zo bijzonder maakt, is de lange levensduur en de eigenschappen om het wooncomfort te verhogen. Hierbij kunt u denken aan de geluidsdemping, het makkelijke schoonmaken en het weinige onderhoud aan de kozijnen. Om maar even een paar voorbeelden te noemen.

Alle voordelen van kunststof kozijnen voor u op een rijtje

Dat zijn niet de enige voordelen. Alle voordelen reiken verder dan alleen de isolatiewaarde, demping of lange levensduur. Kunststof kozijnen zijn gemaakt dankzij moderne technologieën en innovatie ontwikkelingen. Die maken wij graag voor u inzichtelijk:

  • Vrij van houtrot, schilderwerk en veel onderhoud
  • Kozijn op maat voor uw woning
  • Voorzien van HR++ glas voor energiebesparing
  • Vochtwerend, warmte- en geluidsisolerend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar
  • Houten look eventueel na te bootsen met Renolit toplaag
  • Inbraakpreventie volgens NEN 5096
  • Montage door de beste vakspecialisten in Nederland (V.C.A. gecertificeerd)
  • 20 jaar garantie

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

We zijn erg realistisch en ook zeker bewust van alle aanbieders op de markt. Helaas is niet iedereen betrouwbaar, blijkt uit de praktijk. Bij Elbakozijnen willen we het daarom u makkelijk maken om de juiste partij te vinden. Wij matchen u met de dichtstbijzijnde vakspecialist om uw woning te verduurzamen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of u de juiste man voor de klus heeft. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Elbakozijnen

Elbakozijnen is toonaangevend in Nederland als het gaat om kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding en boeibeplating. Wij begeleiden het gehele proces van eerste gesprek tot oplevering.

Wat zeggen onze klanten

Onze reviews zeggen genoeg

Elba IconElba

Wierdensestraat 37, Almelo

4,7 ★★★★★ 3 reviews