Menu


Bespaar op uw stookkosten en verhoog de waarde van uw woning

Vraag vandaag nog een gratis advies gesprek aan!

Elbakozijnen heeft een breed assortiment milieu vriendelijke en onderhoudsvrije kozijnen, deuren en schuifpuien die passen bij het karakter van ieder huis.

 • Aantrekkelijke aanschafkosten
 • Geen onderhoud meer
 • Lagere energiekosten
 • Betere isolatie
 • Preventief tegen inbraak

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan!

  Klik om foto's te uploaden

  Onderhoudsvrije kozijnen, deuren en schuifpuien

  Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelfs rendement uit uw investering. Wij hebben alles in huis om u te kunnen adviseren in het financieringsplan van de overheid. Vanaf een maandbedrag van €85,- is uw complete woning voorzien van kunststof kozijnen.

   

  Waarde van uw woning

  Kunststof kozijnen en deuren zijn een investering in de waarde van uw woning. Naast waardestijging zorgen kunststof elementen ook voor minder onderhoud aan uw woning.

  Aanschafkosten

  De aanschafkosten zijn extra aantrekkelijk door financieringsmogelijkheden als de Energiebespaarlening en het lage btw tarief op energiebesparende maatregelen.

  Energiekosten

  Dankzij de hoge isolatiewaarde zal u op den duur minder hoeven stoken voor uw woning in de winter en behoudt het beter de kou in de zomer. Zo bespaart u op uw energiekosten.

  Onderhoudsarm

  U kunt meer genieten van uw vrije tijd, want schilderen behoort tot het verleden, en dat is toch een bijzonder fijne gedachte. Tevens bespaart u veel geld!

  Betere isolatie

  Natuurlijk wordt het klimaat in uw woning een stuk comfortabeler, dit merkt u door de gevoelstemperatuur die veel aangenamer is, omdat er geen sprake meer is van tocht.

  Veiliger

  Door een perfecte montage en het standaard gebruik van een 3- puntssluiting die skg 2* gecertificeerd is, zullen onze ramen en deuren een stuk lastiger te forceren zijn.

  Kosteloos financieringsplan

  Al v.a. o% rente met de Energiebespaarlening van het Warmtefonds

  Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Geldplatform zet alles voor u op een rijtje in jouw gratis financieringsplan. Zo kunt u moeiteloos een keuze maken.

  • Alle expertise onder één dak
  • Ook mogelijk bij bestaande leningen
  • Gratis financieel advies
  • Al v.a. 0% rente

  Financieringsplan aanvragen

  0% rente

  Wat zeggen onze klanten

  Onze reviews zeggen genoeg

  Elba IconElba

  Wierdensestraat 37, Almelo

  4,7 ★★★★★ 3 reviews