Nieuwe kunststof kozijnen via uw hypotheek

Laat u adviseren door onze hypotheekadviseurs

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Je vindt hier alle informatie over de verschillende financieringsmogelijkheden die onze partner Geldplatform jou kan aanbieden voor het verbeteren van je woning. Wil je een indruk krijgen welke mogelijkheden er voor jou zijn: bijvoorbeeld via een tweede hypotheek of via een nieuwe hypotheek of via de energiebespaarlening van het Warmtefonds, lees hieronder verder of maak een belafspraak met onze adviseurs.

Via tweede hypotheek

Je kunt ook geld lenen voor energiebesparende maatregelen om je huis te verduurzamen. Dit kan door een tweede hypotheek te nemen. Dit is een aanvullende hypotheek naast je huidige hypotheek

Dat kan in 2021 tot 106% van de marktwaarde van het huis. Het hypotheekbedrag komt in een bouwdepot waaruit je de rekeningen voor de verduurzaming kunt betalen. De rente van je tweede hypotheek kun je onder voorwaarden aftrekken van de belasting.

Via nieuwe hypotheek

Wil je energiebesparende maatregelen gaan treffen in je woning? Dan mag je tot maximaal 106% van de waarde van het huis lenen als je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Wil je een hypotheek afsluiten zonder energiebesparende maatregelen aan je woning te treffen? Dan mag je niet meer dan 100% van de waarde van je huis lenen.

Energie besparen in je nieuwe woning kan veel voordelen bieden.

  • Je woont comfortabeler.
  • Je bespaart op energiekosten.
  • Je bespaart op onderhoudskosten.
  • Je huis wordt meer waard.

 

Speciale lening voor kunststof kozijnen

Om mensen te stimuleren duurzaam te gaan wonen, biedt de overheid een duurzaamheidslening aan: de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Dit is een lening waar iedereen tegen dezelfde gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen kan financieren.

Als huiseigenaar of VVE kun je voordelig lenen bij het warmtefonds. Het bedrag dat je kunt lenen ligt tussen de 2.500 en 65.000 euro. De rente verandert niet tijdens de looptijd van de lening en is vaak fiscaal aftrekbaar. Je betaalt voor rente en aflossing een vast bedrag per maand en aan het einde van de looptijd heb je de volledige lening terugbetaald.

Meer informatie

Laat je adviseren door Jeroen

Wat is voordeliger: een hypotheek met rentekorting, een duurzaamheidslening of een hogere hypotheek bij een voordelige bank? Dit verschilt per geval. Het hangt bijvoorbeeld af van het bedrag dat je extra leent bovenop je gewone hypotheek en hoeveel je leent in verhouding tot de waarde van je huis. Laat je altijd goed adviseren.

  • Vrijblijvend even sparren met een deskundige.
  • Hulp bij het maken van een berekening.
  • Vraag alles, we helpen je verder.

We staan voor je klaar

Een keuze maken voor de beste financiering is niet altijd makkelijk. Daarom helpen we jou graag.

Onze samenwerkende partners

Wij werken samen met verschillende partners en organisaties om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken