Menu

Nieuwe kunststof kozijnen via uw hypotheek

Laat u adviseren door onze hypotheekadviseurs

 

Welke mogelijkheden zijn er?

U vindt hier alle informatie over de verschillende financieringsmogelijkheden die onze partner Geldplatform u kan aanbieden voor het verbeteren van uw woning. Wilt u een indruk krijgen welke mogelijkheden er voor u zijn: bijvoorbeeld via een tweede hypotheek of via een nieuwe hypotheek of via de energiebespaarlening van het Warmtefonds? Lees hieronder verder of maak een belafspraak met onze adviseurs.

Via tweede hypotheek

U kunt ook geld lenen voor energiebesparende maatregelen om uw huis te verduurzamen. Dit kan door een tweede hypotheek te nemen. Dit is een aanvullende hypotheek naast uw huidige hypotheek

Dat kan in 2021 tot 106% van de marktwaarde van het huis. Het hypotheekbedrag komt in een bouwdepot waaruit u de rekeningen voor de verduurzaming kunt betalen. De rente van uw tweede hypotheek kunt u onder voorwaarden aftrekken van de belasting.

Via nieuwe hypotheek

Wilt u energiebesparende maatregelen gaan treffen in uw woning? Dan mag u tot maximaal 106% van de waarde van het huis lenen als u aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Wilt u een hypotheek afsluiten zonder energiebesparende maatregelen aan uw woning te treffen? Dan mag u niet meer dan 100% van de waarde van je huis lenen.

Energie besparen in uw nieuwe woning kan veel voordelen bieden.

  • U woont comfortabeler.
  • U bespaart op energiekosten.
  • U bespaart op onderhoudskosten.
  • U huis wordt meer waard.

 

Speciale lening voor kunststof kozijnen

Om mensen te stimuleren duurzaam te gaan wonen, biedt de overheid een duurzaamheidslening aan: de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Dit is een lening waar iedereen tegen dezelfde gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen kan financieren.

Als huiseigenaar of VVE kunt u voordelig lenen bij het Warmtefonds. Het bedrag dat u kunt lenen ligt tussen de 2.500 en 65.000 euro. De rente verandert niet tijdens de looptijd van de lening en is vaak fiscaal aftrekbaar. U betaalt voor rente en aflossing een vast bedrag per maand en aan het einde van de looptijd heeft u de volledige lening terugbetaald.

Meer informatie

Laat u adviseren door Jeroen

Wat is voordeliger: een hypotheek met rentekorting, een duurzaamheidslening of een hogere hypotheek bij een voordelige bank? Dit verschilt per geval. Het hangt bijvoorbeeld af van het bedrag dat u extra leent bovenop uw gewone hypotheek en hoeveel u leent in verhouding tot de waarde van uw huis. Laat u zich altijd goed adviseren.

  • Vrijblijvend even sparren met een deskundige.
  • Hulp bij het maken van een berekening.
  • Vraag alles, we helpen u verder.

We staan voor u klaar

Een keuze maken voor de beste financiering is niet altijd makkelijk. Daarom helpen we u graag met onze volledig ontzorgende service.

Onze samenwerkende partners

Wij werken samen met verschillende partners en organisaties om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken