Menu

Het verhaal achter Elbakozijnen

Ontzorgen is het doel

Volledige ontzorging in het gehele proces

Elbakozijnen is ontstaan vanuit het idee om klanten de beste offerte aan te bieden voor het verduurzamen van hun woning en zo bij te dragen aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Dit in combinatie met gedegen financieel advies.

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Er zijn vele aanbieders op de markt die u kunnen voorzien van kunststof kozijnen. Het is voor u vooral zoeken naar de juiste partij voor de klus. Wat maakt Elbakozijnen dan zo bijzonder?

Wij onderscheiden ons door u volledig te ontzorgen in het gehele proces. Van de aanvraag voor nieuwe kunststof kozijnen tot aan de montage door de beste vakspecialisten die wij kennen. Eventueel helpen wij u zelfs bij de financiering van kunststof kozijnen als u daar zelf niet de financiële middelen voor heeft. Wij zetten graag een stapje extra om verduurzaming van uw woning mogelijk te maken. Dat is in onze ogen volledige ontzorging.

Elbakozijnen garandeert optimale kwaliteit op basis van duidelijke prijsafspraken. Hierdoor kunt u rekenen op het beste eindresultaat en een inzichtelijk kostenverhaal. Dit voorkomt onverwachte meerkosten of budgetoverschrijdingen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wat zeggen onze klanten

Onze reviews zeggen genoeg

Erkan Kerem
Erkan Kerem
2020-10-29
Deskundig en zeker aan te raden om bij dit partij uw kunststof kozijnen aan te schaffen. Bedankt voor jullie service en mooie aflevering. :)
RJ Bloemen
RJ Bloemen
2020-10-12
Bij deze mijn complimenten voor de geweldige service zowel Jasper voor de hulp aanvraag warmtefonds als Maurice voor de heldere uitleg van de kozijnen en het meedenken. Alles bij elkaar ben ik zeer goed geholpen. Het contact, de levering, de kwaliteit, het plaatsen, de monteurs. Ik kan alleen maar zeggen chappeau! En ga zo door, mijn positieve reclame heb je!
Tom Nguyen
Tom Nguyen
2020-02-17
Ik heb maar een woord voor Elba Kozijnen . Perfect. Zeer tevreden vanaf het begin en nog meer tevreden na de afloop. Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn . Er wordt gelet op details. gewoon top bedrijf. indien mogelijk , kan je tijdens het monteren van de kozijnen je wens laten aanpassen. ze geven ook advies ,wat beter zou zijn voor je . Als de klus klaar is , komt iemand langs om alles na te lopen.