Kunststof schuifpuien met een perfectie voor licht en ruimte

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!


Kunststof schuifpui


Meer licht én meer ruimte in huis creëren? En dat zonder grote verbouwing? Dan is een schuifpui in huis een slimme oplossing. Met een schuifpui haalt u het buitengevoel naar binnen. We zetten de belangrijkste aandachtspunten bij de aanschaf van een schuifpui op een rijtje.

Nauwelijks onderhoud met een kunststof schuifpui

Kunststof schuifpuien zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. U kunt uw schuifpui tientallen jaren mooi houden door af en toe de deuren schoon te maken met een zachte spons en een zacht reinigingsmiddel. Kunststof schuifpuien kunnen niet verrotten doordat deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Ook zijn de deuren vochtafstotend wat schimmel voorkomt. Wat betreft onderhoud heeft u dus weinig omkijken naar de kunststof deuren van Elbakozijnen.

Een veilig gevoel

Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen. Ook als u niet thuis bent, wilt u zeker weten dat u er alles aan heeft gedaan om uw woning te beschermen tegen inbraak. Daarom zijn onze kunststof deuren voorzien van een stalen profiel, inbraakwerende scharnieren en inbraakwerend beslag. Onze deuren voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidseisen en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kiest bewust voor een veilig huis!

Geen tocht meer

Het profiel van de kunststof schuifpuien van Dreumel bevat verschillende kamers die opgevuld zijn met isolatiemateriaal. Groot voordeel van deze optimale isolatie is een lager energieverbruik en dus een besparing op uw energiekosten. Bovendien geniet u van een verrassende toename van uw wooncomfort. Niet alleen kunt u de verwarming rustig een graadje lager zetten, u heeft ook optimale bescherming tegen tocht.

Stijl en kleur bepaalt u zelf

De kunststof schuifpuien van Elbakozijnen kunt u naar uw persoonlijke smaak samenstellen. Zo kunt u kiezen uit talloze kleuren, diverse structuren en verschillende beglazing. U kunt er zelfs voor kiezen om de kleur en structuur van de binnenzijde te laten verschillen met die van de buitenzijde van de schuifpui.

Wist u dat u ook kan kiezen voor een kunststof schuifpui met een houtlook? Hierdoor zijn de kunststof schuifpuien nauwelijks te onderscheiden van houten schuifpuien. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof met behoud van dezelfde uitstraling als hout.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kwaliteit

 • Niet van hout te onderscheiden
 • Inbraak-en brandwerend
 • Geluidsisolerend
 • 20 jaar garantie

Slimme investering

 • Waardestijging van uw woning
 • Energiekosten besparend
 • Onderhoudsarm: nooit meer schilderen
 • Lange levensduur

Energiebetaalplan

 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Rente 1,6% (looptijd 10 jaar)
 • Geen aanbetaling
 • Ook mogelijk indien u al een lening heeft

Wat zeggen onze klanten

Onze reviews zeggen genoeg

10

Resultaat is naar volle tevredenheid

Zeer prettige ervaring met dit bedrijf, gemaakte afspraken worden nagekomen en het eind resultaat is naar volle tevredenheid. Wij bevelen Elba kozijnen graag aan.

Marianne van Lieveren
9

Ik heb maar één woord

Perfect. Zeer tevreden vanaf het begin en nog meer tevreden na de afloop. Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn . Er wordt gelet op details. gewoon top bedrijf. indien mogelijk , kan je tijdens het monteren van de kozijnen je wens laten aanpassen. ze geven ook advies ,wat beter zou zijn voor je . Als de klus klaar is , komt iemand langs om alles na te lopen.

Tom Nguyen
10

Goede service, goed behandeld

top bedrijf!

Jessica van der Bijl
€150,- beloning ontvangen?