Is het nodig om kunststof te schilderen?

Kunststof kozijnen hoeven in tegenstelling tot houten kozijnen niet geschilderd te worden. Kunststof behoudt namelijk hun kleur na verloop van tijd. Zij hebben een zogenaamde kleurvastheid.

Hoe moet ik mijn kunststof kozijnen schoonmaken?

Kunststof kozijnen vereisen weinig onderhoud, maar wel wat schoonmaakwerk. Wanneer u eraan toe bent dit te doen, maak dan uw kunststof kozijnen schoon met een vochtige zachte doek of spons met een sopje. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of een spons met een schuurlaag. Anders beschadigt u de kozijnen.

Service?

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Er zijn vele aanbieders op de markt die u kunnen voorzien van kunststof kozijnen. Het is voor u vooral zoeken naar de juiste partij voor de klus. Wat maakt Elbakozijnen dan zo bijzonder? Wij onderscheiden ons door u volledig te ontzorgen in het gehele proces. Van de aanvraag voor nieuwe kunststof kozijnen tot aan de montage door de beste vakspecialisten die wij kennen. Eventueel helpen wij u zelfs bij de financiering van kunststof kozijnen als u daar zelf niet de financiële middelen voor heeft. Wij zetten graag een stapje extra om verduurzaming van uw woning mogelijk te maken. Dat is in onze ogen Service.

Hoe onderhoud ik mijn kunststof kozijnen?

Hoewel kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn, vergen ze af en toe wel wat aandacht. U wilt tenslotte vast dat uw woning er netjes uit blijft zien. Maak daarom minimaal een keer in het jaar uw kozijnen schoon met een vochtige zachte doek of een spons met een sopje. Wij adviseren om geen gebruik te maken van agressieve schoonmaakmiddelen, zoals spiritus of aceton.