Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen hebben minder onderhoud nodig dan kozijnen van hout of aluminium en hoeven niet geschilderd te worden. Als u het regelmatig schoonmaakt zien uw kozijnen er altijd perfect uit. Daarnaast isoleren kunststof kozijnen beter. In het materiaal zitten luchtkamers die ervoor zorgen dat de kou van buiten niet naar binnen trekt.

Wat staat er op de offerte van Elbakozijnen?

Een offerte voor kunststof kozijnen van Elbakozijnen is indien gewenst inclusief afwerkingslijsten voor binnen, nieuwe vensterbanken, HR++ glas (24 mm), montage en btw. Natuurlijk kunnen we de offerte aanpassen op uw verzoek. Voor vensterbanken aan de buitenkant (raamdorpelstenen), het weghalen van muurtjes, horren en gevelbekleding en het huren van een hijskraan wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Waarvan zijn kunststof kozijnen gemaakt?

Kunststof kozijnen worden gemaakt van PVC (polyvinylchloride). Dit is een goedkoop en makkelijk te bewerken materiaal dat vaak wordt toegepast als vervanger van hout of zelfs beton. PVC ontstaat door het samenvoegen van koolwaterstoffen. Het eindresultaat zijn kleine korrels of poeder, waar vervolgens onder andere kunststof kozijnen van worden gemaakt. Vaak wordt gedacht dat PVC slecht voor het milieu is, maar sinds 2006 zijn er strengere regels omtrent het bewerken van PVC. Er worden sindsdien organische en op tin gebaseerde stoffen gebruikt om PVC te maken, terwijl er voorheen loodhoudende stoffen voor werden gebruikt.

Waarom verschillen prijzen van kunststof kozijnen zoveel?

De prijsverschillen bij identieke merken en types lopen bij verschillende leveranciers op tot wel 60%. De marges die de verschillende bedrijven hanteren lopen sterk uiteen. Dit heeft te maken met de marges die verschillende leveranciers hanteren. Wij zijn van mening dat een redelijke marge beter is voor u als consument. We houden onze kosten laag, waardoor u nooit teveel betaalt. Onze werkwijze levert ons op de lange termijn meer werk op, doordat onze klanten ons aanbevelen bij hun familie en vrienden. Ook de lijst met referenties van tevreden klanten hebben we op deze manier opgebouwd.

Hoe duurzaam zijn kunststof kozijnen?

Bij Elbakozijnen kiezen we bewust voor Schüco en Veka kozijnen. Waarom? Omdat zij hele hoge waarde hechten aan duurzaamheid. Er worden hoge eisen gesteld aan duurzame productontwikkelingen. De kwaliteit van Schüco en Veka voldoet hier eigenlijk altijd aan. Zij bieden zowel lange levensduur als oneindige recyclebaarheid van hun producten. Schüco en Veka doet net een stapje meer dan anderen op dit gebied.

Wie zijn de mensen achter Elbakozijnen?

Wij zijn een klein team van experts met ervaring in de kozijnenbranche. Elbakozijnen is toonaangevend in Nederland als het gaat om woning- en bedrijfspandenverbetering door kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding en boeibeplating. Wij begeleiden het gehele proces van eerste gesprek tot oplevering.

Waarom moet ik kiezen voor Elbakozijnen?

Elbakozijnen werkt samen met diverse kozijnenpartners waardoor u bij ons altijd de beste offerte krijgt voor uw nieuwe kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Wij leveren topkwaliteit kunststof kozijnen van Schúco en Veka, (één van de marktleiders van Europa!) tegen voordelige prijzen. Daarnaast hebben we alle expertise onder één dak. Wanneer je dat wilt, nemen wij je al het werk uit handen en vragen we de financiering of subsidie voor je aan, wel zo makkelijk!