Geniet een leven lang van ongekend wooncomfort

Op het moment dat alles geregeld is, zoals de juiste prijs, de juiste financiering én de juiste partij? Dan is het moment daar om vooral te gaan genieten. Onze specialisten zijn zo goed in hun vak dat zij de kozijnen monteren zonder rommel achter te laten. Ook daarin wordt u volledig ontzorgd. Deel van onze dienstverlening is dat wij ervoor zorgen dat u een leven lang kunt gaan genieten van uw nieuwe wooncomfort.

  • Alles afgewerkt van binnen en buiten binnen afzienbare tijd
  • Vakkundige montage door gecertificeerde monteurs
  • Optimale veiligheid dankzij de preventieve maatregelen;
  • Inbraakpreventief, vocht- en brandwerend
  • Geen aanbetaling, hoge aanschafkosten of hoge rentes
  • Een leven lang genieten (waarvan 20 jaar met garantie)

Onderhoudsvrije kozijnen, deuren en schuifpuien

Wij leveren topkwaliteit kunststof kozijnen van Schúco

Kunststof kozijnen zijn een slimme investering voor uw woning; onderhoudsarm, isolerend en inbraakwerend. Én tegenwoordig niet meer van hout te onderscheiden. Elbakozijnen werkt samen met diverse kozijnenpartners waardoor u bij ons altijd de beste offerte krijgt voor uw nieuwe kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Wij leveren topkwaliteit kunststof kozijnen van Schúco, (één van de marktleiders van Europa!) tegen voordelige prijzen.

 

Onze dienstverlening begint met een offerteWij merken dat steeds meer mensen kiezen voor duurzame oplossingen in hun woning. Kunststof kozijnen is daar zeker een van. Op het moment dat u de keuze maakt om uw woning te verduurzamen, kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden.

Kunststof heeft namelijk vele mogelijkheden in kleuren, structuren en afwerkingen. Als experts op dit gebied weten we goed wat het beste bij een woning past. Of dit nu een oude boerderij is of een nieuwbouwwoning. U kunt onze hulp inschakelen door een offerte bij ons op te vragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Wat zeggen onze klanten

Onze reviews zeggen genoeg