Bespaar op uw stookkosten en verhoog de waarde van uw woning Vraag vandaag nog een gratis advies gesprek aan!
Elbakozijnen heeft een breed assortiment milieu vriendelijke en onderhoudsvrije kozijnen, deuren en schuifpuien die passen bij het karakter van ieder huis.
  • Aantrekkelijke aanschafkosten
  • Geen onderhoud meer
  • Lagere energiekosten
  • Betere isolatie
  • Preventief tegen inbraak

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan!

Vul mijn in online formulier.

Kunststof kozijnen,
deuren, schuifpuien en dakkapellen

Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelfs rendement uit je investering. Wij hebben alles in huis om je te kunnen adviseren in het financieringsplan van de overheid. Vanaf een maandbedrag van €85,- is je complete woning voorzien van kunststof kozijnen.

Waarde van uw woning

Kunststof kozijnen en deuren zijn een investering in de waarde van uw woning. Naast waardestijging zorgen kunststof elementen ook voor minder onderhoud aan uw woning.

Aanschafkosten

De aanschafkosten zijn extra aantrekkelijk door financieringsmogelijkheden als de Energiebespaarlening en het lage btw tarief op energie besparende maatregelen.

Energiekosten

Doormiddel van de perfect ontwikkelde luchtkamers in de kozijnen en het gebruik van de beste beglazing, het HR++ glas, zullen uw energiekosten sterk dalen.


Onderhoudsarm

U kunt meer genieten van uw vrije tijd, want schilderen behoort tot het verleden, en dat is toch een bijzonder fijne gedachte. Tevens bespaart u veel geld!

Betere isolatie

Natuurlijk wordt het klimaat in uw woning een stuk comfortabeler, dit merkt u door de gevoelstemperatuur die veel aangenamer is, omdat er geen sprake meer is van tocht.

Veiliger

Door een perfecte montage en het standaard gebruik van een 3-puntssluiting die skg 2* gecertificeerd is, zullen onze ramen en deuren een stuk lastiger te forceren zijn.

Kosteloos financieringsplan

Al v.a. 1,6% rente met het nationale Energiebespaarfonds

Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Geldplatform alles voor je op een rijtje in jouw gratis financieringsplan. Zo kan jij moeiteloos een keuze maken.

  • Alle expertise onder één dak
  • Gratis financieel advies
  • Ook mogelijk bij bestaande leningen
  • Al v.a. 1.6% rente (looptijd 10 jaar)

Meer over het financieringsplan

Gratis

Wat zeggen onze klanten

Onze reviews zeggen genoeg

10

Resultaat is naar volle tevredenheid

Zeer prettige ervaring met dit bedrijf, gemaakte afspraken worden nagekomen en het eind resultaat is naar volle tevredenheid. Wij bevelen Elba kozijnen graag aan.

Marianne van Lieveren
9

Ik heb maar één woord

Perfect. Zeer tevreden vanaf het begin en nog meer tevreden na de afloop. Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn . Er wordt gelet op details. gewoon top bedrijf. indien mogelijk , kan je tijdens het monteren van de kozijnen je wens laten aanpassen. ze geven ook advies ,wat beter zou zijn voor je . Als de klus klaar is , komt iemand langs om alles na te lopen.

Tom Nguyen
10

Goede service, goed behandeld

top bedrijf!

Jessica van der Bijl
€150,- beloning ontvangen?